Irigatii gradini Irigatii Picurare Lacuri Fantani Cascade

Irigatii gradini prin ASPERSIE

Ca să vă bucurați de o grădină înfloritoare, un sistem de irgații pentru gradină este un lucru vital. Firma KovamRed vă oferă o gamă largă de sisteme de irigații pentru gradină, atât irigații prin aspersie cât și irgații prin picurare.

În irigațiile prin aspersie, apa este redirecționată către una sau mai multe locații cheie unde este împrăștiată cu ajutorul aspersoarelor de înaltă presiune. Sistemele de irgații pentru gradină pot fi programate cu ajutorul unui micro-calculator de proces pentru a furniza apă când există anumite temperaturi exterioare sau condiţii de umiditate. Un astfel de sistem automat vă scutește de problemele cauzate de lipsa apei sau a apei în exces.


Aspersoarele de înaltă presiune cu o rază de acțiune 360° se numesc aspersoare tip rotor,iar aspersia poate fi împărțită în aripi de ploaie (la scară mare), linii de aspersie sau microaspersie.

Printre cele mai importante soluții pe care KovamRed le poate oferi în domeniul irigațiilor pentru grădină, gazon sau rezidențiale, prin aspersie, sunt: aspersoare tip spray, aspersoare tip rotor, duze reglabile unghiular, electrovane, programatoare și diverși senzori.

Totodată, sistemele de irigat prin aspersie pentru gradină prezintă urmatoarele beneficii: Aceste sisteme pot fi alimentate de la surse limitate de apă (ex. puț), aspersoarele (în special cele de microaspersie) realizează o ploaie fină ceea ce permite crearea unui microclimat propice creșterii plantelor, nu se rup frunzele, nu se dezgolește rădăcina plantei, uniformitate foarte bună a irigiării, nu se formează crustă.

Echipa noastră nostră se va deplasa la fata locului si va evalua peisajul dumneavoastră pentru a putea fi irigat – zonele de gazon, arbori, arbusti, flori. Pe baza nevoilor si bugetului dumneavoastra vom proiecta si vom implementa un sistem de irigatii pentru gradina  folosindu-ne de cele mai bune materiale si  tehnologie de ultima ora.

Pentru toate întrebările pe care le aveti în ceea ce privește sistemele de irigat prin aspersie pentru grădină, firma noastră vă oferă o gamă completă de servicii de la cele mai bune produse la analiză, proiectare, implementare și service.

Galerie de imagini irigatii gradina