Irigatii gradini Irigatii Picurare Lacuri Fantani Cascade

LACURI

Iazurile ornamentale, piscinele naturale și lacurile de agrement sunt corpuri semnificative de apă, construite în special pentru recreere, agrement și turism.

Iazurile executate corect din punct de vedere tehnic vă pot minimiza munca în ceea ce privește întreținerea și mentenanța.

În cazul unui iaz de dimensiuni mai mari, construit în special pentru utilitățile turistice și de agrement, se vor folosi tehnologii de ultimă oră, principiul de funcționare al sistemului de bază fiind îmbunătățit considerabil în ultimii ani.

Un astfel de lac prezintă nenumarate beneficii în comparație cu o piscină, printre ele numărându-se: puritatea crescută a apei netratată din punct de vedere chimic, contribuția semnificativă în ceea ce privește habitatul natural al plantelor acvatice, insectelor și al animalelor, precum și costuri reduse față de cele ale unei piscine.

Pentru amenajarea acestor corpuri de apă, KovamRed vă stă la dispoziție cu servicii de înaltă calitate dar și o echipă cu o înaltă pregătire profesională.

Galerie de imagini lacuri de gradina

Lac cu pod

Lac Chirea